Pitajte nas

prijava na mailing listu

Knjiga utisaka
ANTAS
Statistika:
Broj poseta: 8507980
Broj pregledanih stranica: 34694416
Broj korisnika trenutno na sajtu: 3

skype:
 koronasmed

korona.tours

o nama

     ,,KORONA  SMD  TOURS''

    PUTUJUĆI SA NAMA SKLOPIĆETE

       JOŠ JEDNO PRIJATELJSTVO 

  POŠTOVANI      

 Naša agencija radi od 2003 godine, nadamo se na zadovoljstvo svih onih koji su koristili naše usluge. 

 Tu možete dobiti sve informacije vezane za turističke usluge u zemlji i inostranstvu, avio, železnički i autobuski prevoz, dobiti polisu osiguranja, izvršiti promet nekretnina kao i druge poslovne usluge u domenu posredovanja.

 Ostvarujemo poslovnu saradnju sa najboljim tour operaterima, turističkim organizacijama i drugim privrednim subjektima koji u okviru svoje delatnosti imaju poslovnu ponudu  sličnu našoj. 

Naša agencija ima sklopljene ugovore sa više Sindikata tako da možete isplaćivati aranžmane odloženo preko platnog spiska zaključno sa decembrom mesecom. 

  Ako niste iz Smedereva:    

 Ukoliko u Vašem mestu ne možete da nađete željenu destinaciju a videli ste je kod nas na sajtu - možete nas kontaktirati. Ne morate dolaziti do Smedereva, razmena dokumenata se vrši elektronskom ili običnom poštom. Poslaćemo Vam e-mailom program putovanja, opšte uslove putovanja i predračun, na osnovu čega možete uplatiti iznos aranžmana na naš tekući račun. Po prispeću uplate poslaćemo Vam dokumenta koja potvrđuju uplatu i rezervaciju aranžmana.